Werken bij Strongbow

Outsourcing Suriname

Strongbow Offshore Services is voor personeel een combinatie van lol, kwaliteit leveren en doorgroeien in een professionele omgeving.

Voor ons vormt het lol hebben in je werk de basis om goede prestaties te kunnen leveren. Als je niet met plezier naar je werk gaat dan zal het niet lukken om een waardevolle prestatie te leveren. Op de werkplek heerst er een informele en positieve sfeer waar directe communicatie op prijs wordt gesteld. De organisatie is transparant en wij besteden veel aandacht aan de sociale aspecten van het werk. Dat doen wij onder meer via de maandelijkse company meetings.

Kwaliteit leveren is een belangrijke kernwaarde van Strongbow. Kwaliteit is voor ons niet alleen een overlevingsstrategie in een markt met toenemende concurrentie, maar ook gewoon een manier van werken. Wij kiezen nadrukkelijk voor kwaliteit en daardoor lijkt het vanzelf te gaan. We maken kwaliteit concreet, ook in de begeleiding van ons personeel.

Strongbow Offshore groeit continu als organisatie. Wij bedoelen dan niet alleen dat de omzet groeit of het aantal personeel. Tegelijkertijd proberen wij ons continu te verbeteren. Dat verwachten wij ook van ons personeel en we vinden dan ook dat een goede medewerker moet doorgroeien.

Zoek je een uitdaging? Solliciteer dan nu bij Strongbow Offshore!