Webwinkel uitbesteden

Outsourcing Suriname

Het uitbesteden van de werkzaamheden voor een webwinkel heeft veel voordelen, je kunt je zo richten op de kerntaken en alle ondersteunende werkzaamheden worden door een andere partij gedaan.

Strongbow Offshore heeft ruime ervaring bij het ondersteunen van eigenaren van webwinkels. Bij het opzetten van een webwinkel dien je goed nagedacht te hebben over welk content management systeem je wilt gebruiken om de webwinkel te vullen met productinformatie. Vaak wordt Magento, Prestashop, OpenCart, Dokan, Woocommerce of maatwerk software hiervoor gebruikt.

Behalve dat regelmatig nieuwe producten toegevoegd zullen worden, is het ook belangrijk dat je aanvullende informatie toevoegt over producten, hoe de producten te gebruiken zijn en meer over je werkterrein/branche. En niet te vergeten (online) marketing. Dit zijn taken die in de praktijk veel tijd in beslag nemen. Wij zijn gespecialiseerd in deze taken en nemen dit graag van je over zodat je je kunt richten op de core business, zoals het bepalen en bijsturen van je beleid, inkoop en verkoop,  aangaan van samenwerkingen en personeelsbeleid.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw webwinkel kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!