Virtuele assistent

Outsourcing Suriname

Steeds meer managers en directeuren maken gebruik van de diensten van een virtuele assistent (VA). Wat is een virtuele assistent en welke voordelen levert het op?

Veel managers hebben op kantoor een assistent voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden zoals het notuleren bij vergaderingen, maken van afspraken, reserveren van vergaderruimte, etc. Al deze taken en meer kunnen worden uitgevoerd door een virtuele assistent op afstand.

Strongbow

Strongbow Offshore Services heeft verschillende virtuele assistenten beschikbaar die uw zakelijke en privé zaken voor u uit handen kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van een abonnement, het maken van een afspraak bij een restaurant, het boeken van een ticket, het beantwoorden van telefoongesprekken, bijhouden van social media, etc. etc. Uw virtuele assistent spreekt en schrijft correct Nederlands, is voor u altijd bereikbaar en kan (door het tijdsverschil) voor u in de avonduren nog werkzaamheden verrichten.

Het inhuren van een virtuele assistent biedt vele voordelen:

  • u betaalt alleen voor de uren dat de virtuele assistent voor u werkzaam is
  • de werkzaamheden kunnen flexibel ingepland worden, de ene week meer en de andere week minder uren
  • doordat wij ook in de avonduren werken, kan uw persoonlijke virtuele assistent bepaalde werkzaamheden in de avonduren voor u uitvoeren zodat u de volgende ochtend daarvan het resultaat al kunt zien

Doordat wij in een lagelonenland gevestigd zijn, rekenen wij lage kosten voor een virtuele assistent. Wilt u meer weten over de tarieven van een virtuele assistent? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over de inzet van een virtuele assistent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

We werken sinds 2007 voor verschillende bedrijven in Nederland en België. Referenties op aanvraag.