Over Strongbow Offshore Services

Voordelig callcenter Suriname

Strongbow Offshore Services biedt sinds 4 oktober 2007 haar diensten aan vanuit Paramaribo, Suriname. Wij willen dé betrouwbare partner zijn voor Nederlandse en Belgische opdrachtgevers die werkzaamheden willen uitbesteden tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

We kunnen dit waarmaken door onze diensten te leveren vanuit onze vestiging in Suriname met gemotiveerde medewerkers, het ervaren Nederlands management en een stabiele ICT infrastructuur.

Ons hoofdkantoor is centraal gevestigd in Paramaribo. Ons personeelsbestand bestaat uit lokale arbeidskrachten en remigranten uit Nederland. Deze mix zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Het nieuw pand dat wij onlangs hebben betrokken biedt de mogelijkheid om dedicated kamers te gebruiken per opdrachtgever met 24×7 beveiliging.

Wij stellen de medewerker centraal. Dit betekent dat we zorgen voor een optimale begeleiding, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke en positieve werksfeer. Dit resulteert in een zeer laag personeelsverloop waardoor kennis en ervaring geborgd blijven.

Uitbesteden aan Strongbow Offshore betekent samenwerken als partners voor de lange termijn!