Over Strongbow Offshore Services

Outsourcing Suriname

Strongbow Offshore Services biedt sinds 4 oktober 2007 vanuit Suriname oplossingen aan bedrijven uit Nederland en België op het gebied van klantenservice, dataverwerking, dataverrijking, content management voor websites en callcenter werkzaamheden.

Wij willen dé betrouwbare partner zijn voor Nederlandse en Belgische opdrachtgevers die werkzaamheden willen uitbesteden naar Suriname tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.
We kunnen dit waarmaken door onze diensten te leveren vanuit onze vestiging in Suriname met gemotiveerde medewerkers, het ervaren  management en een stabiele ICT infrastructuur. Onze accountmanagers zijn in Nederland gevestigd.

Ons hoofdkantoor is centraal gevestigd in Paramaribo. Ons personeelsbestand bestaat uit lokale arbeidskrachten en remigranten uit Nederland. Deze mix zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen.

Wij stellen de medewerker centraal. Dit betekent dat we zorgen voor een optimale begeleiding, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke en positieve werksfeer. Dit resulteert in een zeer laag personeelsverloop waardoor kennis en ervaring geborgd blijven.

Uitbesteden aan Strongbow Offshore betekent samenwerken als partners voor de lange termijn!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om samen te werken met Strongbow Offshore? Neem dan contact met ons op.