Outsourcing: het antwoord op het personeelstekort in Nederland?

Outsourcing Suriname

Outsourcing: het antwoord op het personeelstekort in Nederland?

Anno 2019 draait de economie in Nederland op volle toeren. Het vinden van geschikt personeel om repeterend werk te doen en dit te blijven doen is niet eenvoudig.

Medewerkers stappen ook sneller over naar een andere werkgever. Het risico voor bedrijven is dat er veel kennis en ervaring de organisatie verlaat, de continuïteit een risico vormt en er weer tijd en geld geïnvesteerd moet worden om nieuw personeel te werven, op te leiden en in te werken.

Is outsourcing naar een Nederlandstalige outsourcer de oplossing?

Uitbesteden van werk naar Strongbow Offshore biedt een aantal voordelen:

+ Nauwelijks tot geen personeelsverloop waardoor kennis en ervaring behouden blijft
+ Flexibel medewerkers inzetten afhankelijk van de werkdruk
+ Besparing in kosten van meer dan 30%

Kan ik al mijn werkzaamheden outsourcen?

Niet alle werkzaamheden zijn te outsourcen. Denk bijvoorbeeld aan het fysieke werk dat op een kantoorlocatie uitgevoerd moet worden. Er blijven echter ruim voldoende werkzaamheden over die wel geoutsourced kunnen worden. Hierbij is het belangrijk dat er een goede analyse wordt gemaakt van de bedrijfsprocessen en bepaald wordt welke wel en welke minder geschikt zijn voor outsourcing. Door een goede analyse te maken en te bepalen welke bedrijfsprocessen in aanmerking komen voor outsourcing, kan bepaald worden hoe de aansluiting dient plaats te vinden tussen de interne bedrijfsprocessen en de bedrijfsprocessen die geoutsourced zijn. We denken hierbij graag met u mee.

Wilt u meer meten over de mogelijkheden om te outsourcen naar Strongbow Offshore? Neem dan nu contact op!