Opdrachten en klanten

Voordelig callcenter Suriname

Strongbow Offshore Service is een ervaren partner op het gebied van offshore services. Wij hebben ervaring opgedaan met een breed scala van diensten en met ons kwaliteitsbesef zorgen wij voor tevreden klanten.

Hieronder wordt een opsomming gegeven van een aantal recente werkzaamheden voor onze opdrachtgevers:

Overnemen van data uit gescande (PDF) documenten

Bij deze opdrachtgever staan er documenten in de vorm van gescande (PDF) documenten op de server in Nederland die via een webapplicatie voor onze medewerkers beschikbaar zijn. Aan de hand van specifieke regels worden er gegevens uit de gescande documenten per dossier ingevoerd in een database.

Verzorgen klantenservice online winkel/webshop

Onze opdrachtgever is een online retailer die in meer dan 10 landen opereert en dagelijks vele duizenden bestellingen ontvangt. De vragen die klanten van deze webshop hebben worden door onze medewerkers per e-mail beantwoord. De e-mails die onze medewerkers ontvangen kunnen zeer divers zijn van aard. Hierbij kunt u denken aan productgerelateerde vragen, vragen over bezorgtijden, vragen over acties, vragen over geleverde producten, etc., etc. Aan onze medewerkers de taak om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, waarbij we het principe hanteren van “First time right”. Immers, wanneer de klant bij de eerste e-mail een duidelijk antwoord krijgt en daarmee geholpen is, ontstaan er geen vervolgvragen wat de klant tijd scheelt en onze opdrachtgever minder geld kost. Elk klantcontact kost immers geld.
Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van de klantenservice voor webshops zijn we als geen ander in staat om de kritische succesfactoren te identificeren voordat het project wordt opgestart zodat de kans op een succesvolle samenwerking gegarandeerd is.

Leadgeneratie

Regelmatig voeren we voor verschillende multinationals outbound belactiviteiten om leads te genereren. Het gaat hierbij om bedrijven als Toyota, Kyocera en DHL.

Outsourcen van uw werkzaamheden naar Strongbow

Graag overleggen we of wij ook u kunnen helpen bij outbound, inbound, datadiensten, ICT-dienstverlening of diensten op het gebied van financiƫle administratie!
De voordelen om werk uit te besteden naar Strongbow zijn immers groot. Denkt u hierbij aan de kostenbesparing (met behoud van kwaliteit), borging van kennis over uw bedrijfsprocessen bij een betrouwbare partner, flexibel personeel kunnen inzetten en meer tijd overhouden om u te richten op uw core-business.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan over outsourcing naar Strongbow Suriname!