Minimumloon en uitbetalen bij ziekte

Outsourcing Suriname

Minimumloon 2016

Per 1 juli 2016 zijn de nieuwe minimumloonbedragen die gelden in Nederland bekend gemaakt.

Bij een leeftijd van 23 jaar bedraagt het brutoloon 1.537,20 per maand. Dit betekent dat het u als werkgever ongeveer 2025,- euro per maand kost wanneer u rekening houdt met vakantiegeld, een 13e maand en overige werkgeverslasten.

Gaan we uit van 21 werkbare dagen in de maand en 8 uur netto op een dag, dan komt u op een uurtarief van ruim 12 euro per uur. In de praktijk zal een werknemer meer dan het minimumloon verdienen en u heeft ook werkplekkosten waardoor het uurtarief alleen maar omhoog gaat richting 20-30 euro per uur en hoger.

Stel dat u dezelfde werkzaamheden van deze medewerker zou uitbesteden aan Strongbow Offshore, dan bent u op uurbasis een stuk goedkoper uit. Tel hier nog bij de voordelen van het hebben van een ervaren medewerker op afstand, flexibiliteit hoeveel uur u de medewerker wenst in te zetten en een ondersteunende organisatie die veel ervaring heeft op het gebied van outsourcing.

Er zijn nog meer voordelen om uw werk uit te besteden naar Strongbow Offshore in Suriname!

Werknemer doorbetalen bij ziekte

Zoals u wellicht weet dient u uw medewerker bij ziekte 2 jaar lang door te betalen. Dit betekent een grote kostenpost voor u als werkgever terwijl u er niets voor terug krijgt. Ook dit probleem heeft u niet wanneer u uw werkzaamheden uitbesteedt aan Strongbow Offshore!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken!