Klantcontact uitbesteden

Outsourcing Suriname

Overweegt u uw klantcontact te laten uitbesteden door een extern callcenter dat hierin gespecialiseerd is en bovendien een aantrekkelijke prijs biedt?

Klantcontact uitbesteden | Strongbow OffshoreStrongbow Offshore kan u van dienst zijn bij het uitbesteden van uw klantcontact. Sinds 2007 verzorgen we het klantcontact voor bedrijven uit Nederland en België. Hierbij kunt u het denken aan het beantwoorden van emailberichten, telefoongesprekken, Whatsapp berichten, chatberichten en berichten van Facebook pagina’s. Doordat er bij consumenten een grote behoefte bestaat om na werktijd contact op te nemen met de klantenservice van bedrijven en webshops, komt het tijdverschil met Suriname gunstig uit. In Suriname is het in de zomertijd 5 uur vroeger. Dit betekent dat wij tot 22.00 Nederlandse tijd  en indien gewenst later door kunnen gaan met het verzorgen van uw klantcontact.

Meer weten over het uitbesteden van klantcontact?

Door onze jarenlange ervaring met het outsourcen van klantcontact voor bedrijven en webshops kunnen we u goed adviseren over de voordelen van het uitbesteden van uw klantcontact. Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Artikelen over het uitbesteden van klantcontact

Wie nu nog durft te stellen dat er maar weinig verandert in klantcontact, heeft de afgelopen 2 jaar onder een steen gelegen. Natuurlijk zitten iedere ochtend overal in Nederland groepjes agents klaar om klanten te woord te staan. En nog steeds gooien supervisors iedere dag de queue open, om daarna aan de slag te gaan met het managen van de vloer. Maar op de achtergrond spelen allerlei ontwikkelingen. Contactcenters ontdekken de cloud als platform voor schaalbaarheid en flexibiliteit en voor nieuwe technologie. Dat laatste is maar goed ook, want de komende jaren komt er een enorme stroom aan innovaties op het contactcenter af. En zoals we weten staan consumenten vooraan in de rij om nieuwe apps, contactkanalen en interactiemogelijkheden te omarmen. Bent u nog bezig met WhatsApp? WebRTC staat in de startblokken. Spraakherkenning en intelligentie chatbots gaan uw online selfservice verrijken. Hoe gaat u dat allemaal integreren in de dagelijkse processen? En in uw systemen? Ook hier ligt het antwoord in de cloud. De grote IT-dienstverleners hebben hiervoor al van alles opgetuigd. De cloud is niet langer een plekje in een datacenter waar je een enkele applicatie uit afneemt, de cloud wordt een platform van services. Ga maar eens praten met uw CIO. Als die u vreemd aankijkt, wordt het tijd om alarm te slaan in de boardroom.

Klantcontact.nl, 26-7-2016