Kansen

Outsourcing Suriname

Kansen voor bedrijven uit Nederland en België

Nederlandse en Belgische bedrijven zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om kosten te besparen. Doordat de kosten van personeel in Nederland en België toenemen en de marges onder druk staan door toenemende concurrentie is outsourcing naar Suriname een interessante oplossing.

Door delen van werkprocessen uit te besteden kunnen de kosten tot wel 50% omlaag gaan waarbij door het tijdsverschil langere openingstijden aangeboden kunnen worden aan uw klanten. Op die manier bespaart u kosten terwijl u uw concurrentiepositie kunt verbeteren.

Waarom outsourcen naar Suriname?

Na Nederland en België heeft Suriname wereldwijd de meeste inwoners die Nederlands spreken en schrijven. Hiernaast zijn er middelbare- en hogescholen en een Universiteit aanwezig waardoor er voldoende goed opgeleide medewerkers geworven kunnen worden. De aanwezigheid van stabiele internetverbindingen en de jarenlange ervaring die Strongbow Offshore heeft met outsourcing naar Suriname zorgen ervoor dat aan alle voorwaarden kan worden voldaan om op succesvolle manier werkzaamheden te outsourcen naar Suriname.

Welke werkzaamheden kunt u uitbesteden?

Dit hangt af van vele factoren. Vaak zien wij dat bedrijven ervoor kiezen om ondersteunende werkzaamheden zoals data-invoer, dataverrijking, klantenservice, afhandelen van schademeldingen, beoordelen van dossiers of het afnemen van klanttevredenheidsonderzoeken uit te besteden.

Hoe zit het met de prijs?

Bij Strongbow Offshore werken we met scherpe tarieven, volledig transparant en zonder opstart- of overige extra kosten. Zo kunt u uw klantenservice al vanaf € 13,50 per uur uitbesteden. Het verwerken van data kan al vanaf € 9,25 per uur en voor boekhoudkundige werkzaamheden rekenen wij € 19,95 per uur.

Referenties en klanten

Wij ondersteunen verschillende bedrijven uit Nederland en België met de klantenservice,dataverwerking en de boekhouding. Indien gewenst kunnen we u in contact brengen met klanten die al jaren naar volle tevredenheid gebruik maken van onze diensten.

Hoe zit het met de kwaliteit van het uitgevoerd werk?

Voordat onze medewerkers voor u aan de slag gaan, worden zij voldoende ingewerkt en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt de kwaliteit van het werk door onze supervisor beoordeeld. Doordat wij regelmatig terugkoppelen ziet u het opgeleverde werk ook en kunt u evt. bijsturen.

Hoe zit het met de affiniteit met de Nederlandse markt?

Wij werken met lokale werknemers en remigranten. Deze laatstgenoemde groep bestaat uit professionals die lang in Nederland hebben gewoond en gewerkt en nu in Suriname wonen. Door deze groepen werknemers te combineren is het alsof u een werknemer in Nederland aan het werk hebt, echter nu op afstand en tegen een (veel) aantrekkelijker prijskaartje. Bovendien bent u flexibel in de inzet van de werknemers.

Hoe zit het met de continuïteit van de werkzaamheden?

Doordat wij een combinatie van een goede werksfeer, uitdagende werkzaamheden en een goede beloning bieden aan onze medewerkers blijven zij graag bij ons werken. Zo is het personeelsverloop bij ons nihil te noemen. Dit vertaalt zich in een uitstekende continuïteit  bij de uitvoering van werkzaamheden en behoud van kennis en ervaring.

Hoe zit het met het tijdsverschil?

Het tijdsverschil tussen Nederland is 4 tot 5 uur (wintertijd/zomertijd). Dit biedt een aantal voordelen. Wij kunnen in Suriname nog 4 tot 5 uur doorgaan wat gunstig werkt voor de klantenservice en in de onderlinge samenwerking.

Hoe zit het met AVG?

We hebben verschillende organisatorische en technologische maatregelen getroffen om volledig AVG proof te kunnen zijn. Nadat vastgesteld is dat aan alle eisen is voldaan om AVG proof te zijn, worden verwerkersovereenkomsten ondertekend waarin alle onderlinge afspraken worden vastgelegd.

Meer weten over outsourcing naar Suriname?

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? We komen graag in contact met u!