Kansen

Voordelig callcenter Suriname

Uit onze ervaring blijkt dat veel bedrijven in Nederland en België nog niet volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden die outsourcen naar Suriname biedt. Vooral wanneer deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren partij als Strongbow Offshore. Wij zijn sinds 2007 actief op het gebied van outsourcing naar Suriname en hebben honderden Nederlandse en Belgische ondernemingen geadviseerd en ondersteund bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Welke werkzaamheden kunt u uitbesteden?

Dit hangt af van vele factoren. Vaak zien wij dat bedrijven ervoor kiezen om ondersteunende werkzaamheden zoals data-invoer, klantenservice of het afnemen van klanttevredenheidsonderzoeken uit te besteden.

Hoe zit het met de kwaliteit van het uitgevoerd werk?

Voordat onze medewerkers voor u aan de slag gaan, worden zij voldoende ingewerkt en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt de kwaliteit van het werk door onze supervisor beoordeeld. Doordat wij regelmatig terugkoppelen ziet u het opgeleverde werk ook en kunt u evt. bijsturen.

Hoe zit het met de affiniteit met de Nederlandse markt?

Wij werken met lokale werknemers en remigranten. Deze laatstgenoemde groep bestaat uit professionals die lang in Nederland hebben gewoond en gewerkt en nu in Suriname wonen. Door deze groepen werknemers te combineren is het alsof u een werknemer in Nederland aan het werk hebt, echter nu op afstand en tegen een (veel) aantrekkelijker prijskaartje. Bovendien bent u flexibel in de inzet van de werknemers.

Hoe zit het met de continuïteit van de werkzaamheden?

Doordat wij een combinatie van een goede werksfeer, uitdagende werkzaamheden en een goede beloning bieden aan onze medewerkers blijven zij graag bij ons werken. Zo is het personeelsverloop bij ons nihil te noemen. Dit vertaalt zich in een uitstekende continuïteit  bij de uitvoering van werkzaamheden en behoud van kennis en ervaring.

Hoe zit het met het tijdsverschil?

Het tijdsverschil tussen Nederland is 4 tot 5 uur (wintertijd/zomertijd). Dit biedt een aantal voordelen. Wij kunnen in Suriname nog 4 tot 5 uur doorgaan wat gunstig werkt voor de klantenservice en in de onderlinge samenwerking.