Home

Outsourcing Suriname

Outsourcen van uw klantenservice, administratie en ICT helpdesk naar Suriname

Strongbow Offshore Services biedt offshore – vanuit Suriname – kwaliteitsdienstverlening gericht op de Belgische en Nederlandse markt. Onze diensten kunnen als volgt worden onderverdeeld:

Klantenservice online shop/webwinkel

De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van e-mail berichten, beantwoorden van telefoontjes, beantwoorden van vragen via chat en Whatsapp.

Inbound callcenter

De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van telefoontjes bijvoorbeeld voor het maken van afspraken of productinformatie.

Outbound callcenter

Bellen van bedrijven (B2B) voor het maken van afspraken, afnemen van enquêtes en klanttevredenheidsonderzoeken.

Dataverwerking

Dit kunnen uiteenlopende werkzaamheden zijn zoals: het invoeren van gegevens aan de hand van PDF bestanden, het controleren van gegevens bij cashback acties, het uittypen van ingesproken teksten (spaak naar tekst) en het invoeren van producten en productomschrijvingen in webshops.

Financiële administratie / boekhouding

Invoeren, controleren en boeken van facturen, uitvoeren controlewerkzaamheden, samenstellen jaarrekening. Hierbij maken we gebruik van de volgende financiële software: Exact Online, Basecone, Davilex, AccountView en Twinfield

Onze kernwaarde is daarbij ‘Kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijke prijs’. Dit maken wij waar door de inzet van gemotiveerd personeel, het ervaren management en onze hoogwaardige technische infrastructuur. Het gros van het werk wordt uitgevoerd in Suriname met goed opgeleid en hoogwaardig personeel, maar door de lage arbeidskosten toch tegen een prettig prijskaartje. Onze kernwaarde levert onze klanten voordelen op:

  • Hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke tarieven;
  • Vrijwel geen verloop door uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige sfeer;
  • Goede kennis van zakelijke en consumentenmarkt in de Benelux;
  • Gemakkelijk communiceren met ons Nederlandstalig personeel waarvan een deel afkomstig is uit Nederland;
  • Ruime ervaring in het werven, selecteren, motiveren en behouden van medewerkers;
  • Volledige procesbeheersing: werving & selectie medewerkers, training, inrichting infrastructuur, uitvoering, monitoring en kwaliteitsbewaking.