Data entry uitbesteden

Outsourcing Suriname

Bij het uitbesteden van data entry worden invoerwerkzaamheden uitbesteed aan een externe partij, zoals een callcenter of outsourcingsbedrijf.

Onder data entry verstaan we het invoeren en verwerken van gegevens vanuit PDF bestanden, ingescande documenten, Excel spreadsheets, Word bestanden, formulieren, ingesproken teksten en andere documenten zodat het digitaal op een gestructureerde manier opgeslagen kan worden.

De opslag vindt vaak plaats in een database waardoor de gegevens gestructureerd kunnen worden opgeslagen. Een gestructureerde opslag zorgt ervoor dat gegevens of combinatie van gegevens gemakkelijker opgehaald en vertoond kunnen worden.

Strongbow Offshore

Het uitbesteden van data entry werkzaamheden naar Suriname gebeurt al decennia lang

Al in de jaren 80 werden brochures en TV gidsen in Suriname samengesteld. Zeker wanneer semantiek een belangrijke rol speelt bij het invoeren van gegevens, is het uitbesteden van data entry werkzaamheden naar een land waar men Nederlands spreekt en schrijft een must. Na Nederland en België is Suriname het derde land ter wereld met het hoogste aantal Nederlands sprekenden en schrijvenden.

Hieronder geven we een overzicht van een aantal projecten en klantvragen.

hubspotVoor een mailingcampagne dienen visitekaarten ingevoerd te worden in HubSpot. Hierbij dient via Google en Linkedin gecontroleerd te worden of de gegevens van de contactpersonen nog actueel zijn. Met ons data entry team zijn we hiermee aan de slag gegaan waarna men vanuit Hubspot gerichte mailings kon verzorgen.

We hebben 10.000 enquêteformulieren met 20 vragen die in ons enquêtesysteem moeten worden ingevoerd. Hoe kunnen we deze formulieren aanleveren en kunnen jullie deze resultaten rechtstreeks invoeren in ons systeem?

Voor een vlot verloop van de cashback acties van onze klant dienen de facturen gecontroleerd te worden om te kunnen bepalen of men in aanmerking komt voor een cashback. Kunnen jullie hierin iets voor ons betekenen?

Overweegt u om data entry werkzaamheden uit te besteden naar Suriname? Neem nu contact met ons op.

We werken sinds 2007 voor verschillende bedrijven in Nederland en België. Referenties op aanvraag.