Callcenter Suriname

Outsourcing Suriname

Bent u op zoek naar een callcenter in Suriname?

Strongbow Offshore kan u hiermee van dienst zijn!

Waarom werkzaamheden uitbesteden aan een callcenter in Suriname?

Na Nederland en België is Suriname het derde land op de wereld waar de moedertaal Nederlands is. Suriname is een lagelonenland waardoor er interessante mogelijkheden zijn om werkzaamheden vanuit Nederland en België uit te besteden (of te outsourcen) naar Suriname.
Bent u op zoek naar een goedkoop callcenter in het buitenland? Dan is het zeker de moeite waard om een vrijblijvend gesprek aan te gaan met Strongbow Offshore.

Strongbow Offshore Call center Suriname

Wat zijn de voordelen om met een callcenter in Suriname samen te werken?

Het grote voordeel om een callcenter in Suriname in te schakelen is de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Kosten besparen met behoud van kwaliteit is voor veel bedrijven in Nederland en België de reden om te outsourcen naar een goedkoop Surinaams callcenter. Andere voordelen om het callcenter van Strongbow Offshore in Suriname in te schakelen zijn het flexibel kunnen opschalen of laten afvloeien van call agents, het tijdsverschil waardoor er een groter tijdsinterval ontstaat om werkzaamheden uit te voeren en de stabiele technische infrastructuur.

Voordelen van het samenwerken met Strongbow Offshore

Strongbow Offshore is de specialist op het gebied van outsourcen naar Suriname. Onze jarenlange ervaring met outsourcing van verschillende bedrijfsactiviteiten naar Suriname heeft gemaakt dat we als geen ander weten waarop gelet moet worden om er een succes van te maken. Lage kosten in combinatie met kwaliteit is waar we voor staan.

Hoeveel kunt u besparen door met het callcenter van Strongbow Offshore samen te werken?

De besparing door te outsourcen naar het callcenter van Strongbow Offshore kan oplopen tot wel 50% van uw huidige kosten. De grote voordelen van outsourcen worden vooral behaald wanneer beide partijen een lange termijn samenwerking nastreven. Naast de lage kosten, zullen de opgebouwde kennis en ervaring bij de medewerkers van Strongbow Offshore van grote waarde blijken te zijn.

Wilt u meer weten over het callcenter in Suriname Strongbow Offshore? Neem nu contact met ons op!

We werken sinds 2007 voor verschillende bedrijven in Nederland en België. Referenties op aanvraag.