Boekhouding uitbesteden

Outsourcing Suriname

Elke onderneming heeft ermee te maken, van starter tot multinational: de boekhouding.

Vooral starters hebben in het begin hun handen vol aan het succesvol maken van hun onderneming en hebben vaak geen tijd om veel aandacht te besteden aan hun boekhouding. Bij gevestigde ondernemingen zijn het vaak terugkerende werkzaamheden die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks verricht dienen te worden zoals de BTW, IB en VPB aangiftes. Deze boekhoudkundige werkzaamheden kunnen voor een groot deel worden uitbesteed. Bij het uitbesteden van uw boekhouding kunt u facturen laten controleren, facturen laten inboeken, de juiste kostensoort en kostenplaats laten alloceren, de BTW aangiftes laten voorbereiden en verschillende andere administratieve werkzaamheden.

Strongbow Offshore boekhouding

Strongbow adviseert ondernemers bij het outsourcen van de boekhouding

Het gaat hierbij niet alleen om het controleren en invoeren van facturen, we kunnen u ook behulpzaam zijn met het cashflow monitoring, financiële rapportages en het verzorgen van de jaarrekening.

Onze ervaren medewerkers hebben een opleiding afgerond als (assistent) accountant en zijn o.a. bekend met Exact Online, Davilex, Twinfield, Basecone, Billit, Adsolut, Expert/M, Accountview en Moneybird.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw boekhouding uit te besteden naar Suriname? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

We werken sinds 2007 voor verschillende bedrijven in Nederland en België. Referenties op aanvraag.